Autogol Nicolita (Real Madrid-Steaua)

Autogol NicolitaAutogolul lui Nicolita Banel din meciul Real Madrid-Steaua i-a adus acestuia o noua porecla: Nicolita Banel se va numi de acum inainte BÄ‚LÄ‚NEL ca pedeapsa pentru cat de prost a putut (si continua) sa fie!
Urmariti mai jos secventa video cu BÄ‚LÄ‚NEL incurcand portile 🙂
P.S. Daca eram in Columbia, BÄ‚LÄ‚NEL era deja impuscat! 🙂

13 Replies to “Autogol Nicolita (Real Madrid-Steaua)”

  1. hai gata cu atatea comentarii la adresa lui nicolita.dar voi chiar nu aveti altceva de facut? in fond cea mai mare vina a avut-o portarul.ala unde era plecat.nu trebuia sa stea in poarta???

  2. portarul chiar a iesit bine pt a face o preluare in afara cadrului portii tocmai pt evitarea unui autogol . nu i se poate reprosa nimic . am revazut faza de zeci de ori , iar nicolita nici nu a ridicat capul din pamant sa vada unde este portarul . e varza , nu face de steaua.

  3. Da lasati-l in PACE!!!Portarul tebuia sa stea in poarta.El nu ptrea avea de unde sa stie unde e.Dar trebuia sa suteze in aut sau altundeva nu chiar in poarta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. ia lasatil in pace pe nicolita!!!!!!!!…a fost doar o greseala!Vi se pare k sunteti perfecti???….gura k vo impatur!!!!!!!!!…

  5. n-a fost greseala nimanui,dar asa a fost sa se intample!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pacat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Baaa…fotbaliatorilor…care e mai bun ca banel….dute la steaua….sa vedem dak te primesc acolo… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *